Behandlingar

Grunden i alla samtal utgår från KBT, men då detta innebär ett stort paraply av olika verktyg så individanpassar jag alltid de metoder som passar bäst in på just din problematik.

Att vara flexibel som terapeut är min styrka så att du ska känna dig bekväm med att vi finner ett verktyg som du kan fortsätta att arbeta med mellan sessionerna.

Jag har även funnit stor hjälp av att arbeta med mindfull tapping. Kroppen bär på våra traumatiska upplevelser, och ibland behöver vi jobba just med kroppen, då vi inte kan läka allting enbart genom att använda ord!

Mindful tapping är ett mycket skonsamt verktyg att använda just när det kommer till obehagliga upplevelser/ fobier, och detta kan även med gott resultat användas dagligen för ett sätt att landa i kroppen och radera den stress som byggts upp under dagen.

Samtalsessionerna är om 45 min. Men vid först samtalet bokar jag alltid in dig på 60 minuter. Kostnaden är 780kr per tillfälle.

Avbokning ska sker 24 h innan, annars utgår full debitering.

Du kan dra av kostanden utifrån ditt friskvårdsbidrag.

I aslo do sessions in english if you rather prefer that!

And Yes, teams/ Zoom is possible to arrange.

Innehar F-skattsedel och är momsregistrerad. Kontinuerlig kontakt med legitimerad KBT handledare samt handledare inom mindfull tapping.

%d bloggare gillar detta: