Behandlingar

Grunden i alla samtal utgår från KBT, men då detta innebär ett stort paraply av olika verktyg så individ anpassar jag alltid de metoder som passar in på just din problematik, och även om mindfulness och ACT ligger mig varm om hjärtat är det inte säkert att det är just detta som är mest gynnsamt för dig. Att vara flexibel som terapeut är min styrka så att du ska känna dig bekväm med att vi finner ett verktyg som du kan fortsätta att arbeta med mellan sessionerna.

Jag har även funnit stor hjälp att arbeta med mindfull tapping, när ord inte räcker till. Kroppen bär på våra traumatiska upplevelser, och här behöver vi jobba just med kroppen, då vi inte kan läka enbart genom att använda ord! Mindful tapping är ett mycket skonsamt verktyg att använda just när det kommer till obehagliga upplevelser, och detta kan även med gott resultat användas dagligen för ett sätt att landa i kroppen och radera den stress som byggts upp under dagen.

Samtalsessionerna är på 45 min. Men vid först samtalet bokar jag alltid in dig på 60 minuter. Kostnad första samtalet är 100 kr, Detta för att du ska få en chans att se om du tror på att just jag hade kunnat stötta dig i ditt utvecklingsarbete! För tillfället är mitt nystarts pris 600 kr per tillfälle fram till och med 31/1 2022, då jag därefter kommer att ta 700 kr per tillfälle.

Du kan dra av kostanden utifrån ditt friskvårdsbidrag.

I aslo do sessions in english if you rather prefer that!

And Yes, meet/ Zoom is possible to arrange.

Innehar F-skattsedel och är momsregistrerad. Kontinuerlig kontakt med legitimerad KBT handledare samt handledare inom mindfull tapping.

%d bloggare gillar detta: