Om mig

Jag är Auktoriserad Socionom och tog min socionomexamen vid Umeå universitet 2011. Jag har erfarenhet av arbete inom HVB-hem, socialpsykiatri, socialtjänst, och elevhälsa där jag sedan 6 år tillbaka arbetat som skolkurator inom grund- och gymnasieskola. Jag har fått möjlighet att både handleda och föreläsa på mina olika arbetsplatser bl.a. om mindset, samtalsmetodik och om trauma. Sedan 2018 är jag KBT terapeut efter utbildning vid Sverigehälsan i Malmö. Efter det har jag fortsatt att vidareutbilda mig inom mindful tapping där jag nu är certifierad i EPICA-metoden, läs mer här.

Min passion för att förstå människans beteende kopplat till sin omgivning och sina tidigare upplevelser har alltid funnits där. Trots min nyfikenhet och uppväxt i en familj av terapeuter så behövde jag lära mig att flyga på egen hand. Det blev en hård smäll när jag för sju år sedan kraschade rakt in i den berömda väggen och fick uppleva utmattningsdepression med ångest, social fobi, nedstämdhet och en enorm trötthet som är svår att beskriva i ord. Men det finns något i varje mörker – en plats för utveckling av jaget, och att börjat förstå sina egna beteendemönster och därmed växa som människa. Jag tror att vi kan lära oss av allt vi går igenom, och att våga samtala om det som skaver är otroligt modigt.

Kanske är du på denna plats just nu? Kanske är det något helt annat du vill samtala om, något som skaver i din vardag.  Ingenting är för stort eller för litet att samtala om. Genom att lära känna dig själv finns stor potential till utveckling och därmed växande!

Jag tror på att människan är föränderlig och att du därmed har en otroligt stor potential inom dig. Ibland behövs ett bollplank för att komma vidare eller att få upp ögonen för hur du kan hantera motgångar eller tunga perioder i ditt liv.

Recensioner från KBT och tapping klienter;
Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är cc_express_20220104_1507420.08745382207821994-1.png

Tveka inte att höra av dig!

%d bloggare gillar detta: